FixForm® goes flexible!

BoB is anders. Eigenwijs en eigentijds. Stoer, stijlvol en Dutch Design voor buiten. BoB trotseert zon, regen, wind en sneeuw en blijft 100% BoB. Met deze verrassend origineel vormgegeven modules laat FixForm® een frisse wind waaien door de tuin.
Originele vormgeving die écht iets nieuws toevoegt aan de huidige tuinmeubelen. Zo zijn de stabiele elementen gemaakt van onverwoestbaar glasvezelversterkt polyester, verkrijgbaar in álle RAL-kleuren. De set is geheel modulair zodat u BoB volledig kunt aanpassen aan de maatvoering en de vorm van uw terras.

Zitcomfort

Het concept van de rug-inserts is niet alleen origineel maar vooral ook functioneel. Er is keuze uit rugleuningen van duurzaam Iroko-hout of veredeld metaal. Het ene warm en sfeervol, het andere cool en design-like. Groot pluspunt van de schuin geplaatste rugleuningen en de kussens is dat BoB voor iedereen een heerlijk zitcomfort biedt. Bob is een heerlijke "luierbank" maar ook een lounge waar de dames nog charmant in kunnen gaan zitten.

100% weerbestendig

De stoffen zit- en rugkussens hebben een zeer aangename look, feel & touch. Toch zijn ze volledig weerbestendig. Zo is de stevige stof niet alleen vuil- en waterafstotend, maar ook nog eens aan de achterzijde gelamineerd en daarmee volledig afgesloten voor water. De speciaal voor buitengebruik ontwikkelde stoffen zijn door en door gekleurd en niet gevoelig voor UV-licht. De rugkussens zijn heerlijk dik en fluffy maar bieden een heerlijk zitcomfort. De toegepaste vullingsmaterialen (o.a. quick dry foam) zijn ook nog eens water- en weerbestendig, anti-bacterieel en rot- en schimmelvrij.

Graag attenderen wij u erop dat BoB in de winterperiode ook uw tuin blijft verfraaien. Ook zonder kussens blijft BoB een fraai object wat niet "uit model raakt" doordat u de kussens verwijderd.